vakantieverblijf groepen studenten en scholen

Groepsaccommodatie voor studenten

Grote studentenverenigingen, studieverenigingen en clubs zijn welkom bij Hoeve de Peul.

In het zuiden van Nederland ligt groepsaccommodatie Hoeve de Peul. Deze accommodatie is zeer geschikt voor studenten. Wij verwelkomen studenten uit het hele land, van Maastricht tot Amsterdam en van Utrecht tot Nijmegen. Voor verenigingsweekenden, introducties en commissieweekenden is onze groepsaccommodatie goed ingericht.
Er is een grote bar om te feesten, een grote keuken om te koken en er zijn slaapplaatsen voor groepen vanaf 40 personen tot 150 personen. ben jij op zoek naar een weekendlocatie of een locatie voor een midweek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


De perfecte locatie om elkaar beter te leren kennen.

Voor scholieren en studenten is groepsaccommodatie Hoeve de Peul uitermate geschikt. Schoolkampen, studentenintroducties en studiereizen vinden hun weg regelmatig naar de regio van Maastricht. Vanaf onze locatie in het Heuvelland zijn plekken zoals de Ardennen, Valkenburg, Aken en Maastricht makkelijk te bereiken, voor vele activiteiten.

Boek je schoolkamp, introductie, bedrijfsfeest of bruiloft dan ook via groepsaccommodatie Hoeve de Peul, de ultieme plek voor grote groepen.